به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد حسین زادگان در کارگروه اقتصادی، سرمایه گذاری و اشتغال استان که با حضور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علیپور و مرادیان، نمایندگان مردم شهرستان های قائم شهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ و کریمی، نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی و مدیران ملی و استانی در ساری برگزار شد، افزود: توانمندی مازندران در تولید محصولات شیلاتی و آبزیان کم نظیر است و هم اکنون نیز پایانه صادراتی محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری در استان در دست ساخت قرار دارد.
وی خواستار حمایت از سرمایه گذاری صورت گرفته در پایانه محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری استان و تکمیل سریع تر آن شد و گفت: حمایت از این زیرساخت می تواند باعث توسعه صادرات محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری استان شود که نتیجه آن اشتغالزایی همراه با ارزش افزوده بیشتر خواهد بود.
نماینده عالی دولت در مازندران تاکید کرد: حمایت از شرکت های تعاونی ماهیان خاویاری و محصولات شیلاتی در حوزه صادراتی مازندران می تواند ارزی آوری خوبی برای کشور در قالب توسعه صادرات غیر نفتی داشته باشد.
حسین زادگان همچنین از نقش اندک بخش تعاون در اقتصاد کشور و استان ابراز نارضایتی کرد و گفت: توسعه و کارآمدی شرکت های تعاونی نیازمند اعتماد سازی عمومی است.
وی افزود: با وجود این که برنامه اصلی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسعه تعاونی ها در حوزه اقتصادی بود، این برنامه ریزی تا حد زیادی موفق عمل نکرده استو نیازمند بازنگری و حمایت در عمل است.
استاندار مازندران سلب اعتماد عمومی از تعاونی ها و موانع فرهنگی را مهم ترین مشکل توسعه تعاونی ها برشمرد و اظهار داشت: بدون توجه به اعتمادسازی عمومی نمی توان امید چندانی به کارآمدی شرکت های تعاونی داشت.
نماینده عالی دولت در مازندران با اظهار این که در این استان برخی از شرکت های تعاونی در حوزه اقتصادی فعالیت های چشمگیری دارند، خواستار حمایت جدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از این شرکت ها شد.
وی گفت: اقدامات لازم در حوزه تعاوتی ها صورت گرفته است که با اعطای تسهیلات لازم می توانیم توسعه اقتصادی در بخش تعاونی ها را در آینده نزدیک شاهد باشیم.
حسین زادگان تصریح کرد: حمایت از تعاونی ها یک اولویت است که با کمک وزارت تعاون این مهم می بایست عملی کنیم تا به نوعی اعتماد مردم به تعاونی ها باز گردد و موانع پیش رو باید با حمایت های لازم رفع شود.
وی حمایت از شرکت های تعاونی توسعه عمران استانی را از دیگر مطالبات این خطه شمال کشور دانست و اظهارداشت: در حال حاضر پنج شرکت تعاونی توسعه و عمران در این استان فعالیت دارند که از ظرفیت های خوبی در حوزه عمرانی برخوردارند و باید این شرکت ها نیز مورد حمایت مالی و اعتباری برای توسعه فعالیتشان قرار بگیرند.
استاندارمازندران با اشاره به برنامه استانی حذف شکار غیر مجاز پرندگان وحشی مهاجر در این خطه شمال کشور ، گفت: طرح پرنده نگری برای ایجاد اشتغال و حذف شکار غیر مجاز در دستور کار قرار گرفت که تاکنون سه سرمایه گذار بخش خصوصی برای اجرای این طرح استقبال کردند.
حسین زادگان خواهان حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شرکت های تعاونی در حوزه پرنده نگری برای پایان شکار غیر مجاز شد.
در بخش دیگری از این جلسه؛ برخی تعاونی های استان در بخش های مختلف به بیان مشکلات و مطالبات خود پرداختند که با حضور استاندار و معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مصوبات لازم برای این طرح ها از جمله سرمایه در گردش به تصویب رسید.
استاندار مازندران رونق کسب و کار در حوزه شیلات استانی را علاوه بر اشتغالزایی باعث رونق صادرات دانست و بر ضرورت حمایت از این بخش از جمله فراهم آوردن زیرساختهای کامل صادراتی تاکید کرد.
نظر شما